Over

Welkom bij Fascio! Mijn naam is Jordy Maas, en in een notendop kun je zeggen dat mijn grootste passie ligt bij het kunnen helpen van mensen om van hun klachten af te komen. Gedurende de jaren heb ik met toewijding als fysiotherapeut gewerkt, waarbij ik vele waardevolle ervaringen en inzichten heb opgedaan in het herstel en welzijn van mijn cliënten.

 

Waarom dan de stap om zelfstandig en particulier te gaan werken? Het antwoord is eenvoudig: omdat ik geloof in een persoonlijkere benadering van zorg. Deze beslissing stelt me in staat om behandelingen op maat te bieden die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften van mijn cliënten. Hier zijn enkele redenen waarom je voor Fascio kiest:

 

  1. Individuele Aandacht: Als zelfstandige kan ik me volledig richten op jouw welzijn. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen.

  2. Diepgaande Expertise: Met mijn achtergrond als fysiotherapeut beschik ik over diepgaande kennis van het menselijk lichaam en herstel. Dit stelt me in staat om effectieve en doelgerichte behandelingen te bieden.

  3. Geen Wachttijden: Bij Fascio hoef je niet te wachten op afspraken of goedkeuring van verzekeraars. Je krijgt direct de zorg die je nodig hebt.

  4. Resultaatgericht: Mijn focus ligt op het behalen van meetbare resultaten en het verminderen van pijn. Je kunt rekenen op directe en effectieve zorg.

  5. Persoonlijke Zorg: Ik geloof in het opbouwen van een persoonlijke relatie met mijn cliënten, waarbij begrip en ondersteuning centraal staan.

Maak vandaag nog je afspraak