Dé stoelmassage specialist voor uw bedrijf 

Streeft uw bedrijf naar een gezondere, productievere en meer ontspannen werkomgeving? Ontdek de kracht van stoelmassages voor bedrijven, een laagdrempelige en toegankelijke vorm van verzuimpreventie. 

 

Bij Fascio begrijpen we dat tevreden en gezonde werknemers de kern vormen van elk succesvol bedrijf. Daarom bieden we op maat gemaakte stoelmassageprogramma's die gericht zijn op het bevorderen van welzijn, stressvermindering, verminderen en voorkomen van pijnklachten en het stimuleren van de prestaties van uw team.

  Waarom investeren in bedrijfsmassage?

  Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. In 2022 worstelden bijna 1,6 miljoen Nederlandse werknemers met burn-outklachten, dat komt neer op 20 procent. 

  Ook is het percentage van de afgelopen 4 jaar van het aantal werknemers dat klachten aan armen, nek of schouders (KANS) had enorm hoog gebleven, namelijk 42 procent.

  En wat kost een zieke werknemer per dag? Schrik niet maar die kost je namelijk gemiddeld € 250 tot wel € 300 per dag en dit kan nog verder oplopen.

  Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van TNO en het CBS.

  Voor wie?

  Van zzp'ers tot midden en grote bedrijven met bijvoorbeeld..

  • Kantoormedewerkers
  • Docenten
  • Zorgpersoneel
  • Productiemedewerkers
  • Transportmedewerkers 
  • Statische beroepen (lang staan/lang zitten) 

  Wist u dat..

  Wist u dat Stress op het Werk, Beroepsziekte nummer 1 is

  Een aantal voordelen op een rij

  • Een stoelmassage van 15min. is toereikend voor een positief significante vermindering van ervaren stress, bloeddruk en hartslag*
  • Verlicht nek-, schouder- en rugklachten*
  • Bevordert ontspanning en rust*
  • Geen minimum aantal deelnemers vereist 
  • Vermindert RSI/KANS-gerelateerde klachten*
  • Versterkt het immuunsysteem*
  • Bevordert een gezonde werkhouding*
  • Verhoogt het algehele welzijn en werkgeluk*
  • Verhoogt de productiviteit en focus*
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers

  + De kennis en expertise van een voormalig fysiotherapeut 

  * De bovenstaande voordelen zijn gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen en studies, waarin de positieve effecten van regelmatige (stoel)massages zijn bevestigd

  Wat kost een stoelmassage?

  U kunt als werkgever, of uw werknemers zelf laten kiezen uit twee verschillende opties stoelmassage. De twee opties worden hieronder uiteengezet en zijn ook naadloos te combineren om een persoonlijke benadering van de werknemer te garanderen.

  Maandelijkse of tweewekelijkse stoelmassages bieden een consistente bron van welzijn voor je team maar is ook een investering die zichzelf meer dan terugverdient door het verminderen van werkverzuim. Werknemers profiteren daarbij van voortdurende stressverlichting en de vele andere voordelen.

   

  Maar de stoelmassages kunnen natuurlijk ook als eenmalige beloning worden aangeboden, bijvoorbeeld als er een mijlpaal wordt bereikt of als speciale blijk van waardering.

   

  Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke optie het beste bij uw bedrijf past.

  Profiteer ook van de fiscale voordelen 

  Als werkgever ben je wettelijk verantwoordelijk voor de gezondheid en arbeidsomstandigheden van je medewerkers. De overheid stimuleert bedrijven om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Stoelmassage op de werkplek is een fiscaal vriendelijke voorziening die voordelen oplevert.

   

  Het is een aangename en voordelige manier om de vitaliteit en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat werknemers flexibel inzetbaar blijven, gemotiveerd en gezond. Ontdek hoe stoelmassage kan bijdragen aan het welzijn van je team en de naleving van wettelijke verplichtingen

   

  Wist u dat stoelmassages onder de zogenaamde 'nihil waardering' vallen? Dit betekent dat u als werkgever geen loonbelasting of premies hoeft te betalen over stoelmassages die u aan uw werknemers aanbiedt en dat deze dus niet ten koste gaan van uw vrije ruimte. Vergeet niet om advies in te winnen bij een belastingadviseur of boekhouder om er zeker van te zijn dat u voldoet aan alle vereisten en de juiste procedures volgt voor het opvoeren van deze kosten.


  Neem vandaag nog contact op

  Volg de LinkedIn pagina voor nog meer info en updates